Kas

Tek tuşla şiddetin karşısında kadınların yanında KADES=Kadın Acil Destek Uygulaması

Kas

AFAD'ın "Afetlere bilinçli toplum oluşturma" vizyonu çerçevesinde yürüttüğü çalışmalara okulumuzda katıldı.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ TÖRENİ

Okulumuzda gerçekleştirilen törende öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andık.

Ekm

'Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz' projesi kapsamında gerçekleştirilen dayanışma gününde veliler biraraya gelerek dayanışma ve iş birliği içinde öğrencilerle birlikte farklı tekniklerden oluşan boyama etkinliği yaptı. Güneşli havanın tadını çıkaran çocuklar etkinlikten sonra velilerin iş birliği ile bahçede doyasıya oyun oynadı.

Ekm

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı Emine ULU DÖNER tarafından hazırlanan 'Ebevenlik Becerileri' konulu yazısı velilerimiz ile paylaşıldı. Unutmayalım ki çocuk ayna gidibir! Ne görür ne işitirlerse onu yaparlar. Onlar için iyi birer yansıma olmaya çalışın.

Ekm

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığımızın hazırladığı broşür web sitemize yüklendi.

Ekm

6 Ekim Dünya Cerebral Palsy Günü okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimizin yaptığı el baskıları ve boyamalar panoda segilenirken, velilerimize cerebral palsy ile ilgili bilgilendirci broşür gönderildi.

Ekm

Okulumuzda, hayvanları korumak ve onların sahip olduğu haklara yönelik farkındalık yaratmak için '4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Eyl

Çocuğunuzun okula uyum sağlaması ile ilgili kısa ipuçları...

Eyl

Zil çaldı ve 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başladı. Çocuğunuz okula başlarken yaşayacağınız her türlü durumla ilgili hazırlamış olduğumuz broşürümüzü okumanızı tavsiye ediyoruz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen 'Veli Akademileri' eğitimlerine katılan velilerimize sertifikaları verildi. En az dört seminere katılımlarından dolayı Esra DANIŞ, Safiye BİLGİÇ, Tunay DEMİR, Belkıs YILMAZ, Mehmet Beşir TAŞ, Senem EROĞLU, Mustafa AKYAR' a teşekkür ederiz.

May

'Üst Öğretim Kurumlarının Tanıtılması' konusu kapsamında 27.05.2022 Cuma günü saat 10.30'da Zoom uygulaması üzerinden yapılan seminere ilçemizde bulunan Atakent Özel Eğitim Uygulama Okulu Psikolojik Danışmanı Ebru TUNÇAY, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu Psikolojik Danışmanı Ramazan KURUÇAY, Kumsal Özel Eğitim Uygulama Okulu Psikolojik Danışmanı Şakir ERNAS öğretmenlerimiz katıldı. Velilerimize okullarını tanıttı. Seminer sonunda velilerimiz aklına takılan soruları sordu. Seminer sonunda velilerimiz okullar hakkında bilgi edindi.

May

Okulumuz J ve H sınıfı öğrencileri hasta, doktor ve hemşire rollerinde drama etkinliği düzenlediler. Etkinliği yaparken hem çok eğlendiler, hem de farklı mesleki rolleri öğrendiler.

May

Okulumuzda 'Engelliler Haftası' dolayısıyla düzenlenen programda, öğretmen ve velilerimizin tasarladığı kostümlerle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz el ele yürüdü.

May

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yerel Hedefi kapsamında İletişim Becerileri konusunda öğrencilerle kart tamamlama etkinliği yapıldı. Kartlar hakkında sorular sorularak sözel ve sözel olmayan iletişim becerileri kazanmaları sağlandı.