Şbt

Özel olan öğrencilerimize özel ilgi göstererek hem eğlenmeleri hem de hayal dünyalarını geliştirerek öğrenmelerini amaçlıyoruz.

Şbt

İstanbul Medeniyet Üniversitesi rektörlüğü işbirliği ile Tıp Fakültesi öğrencileri okulumuzun öğrencilerini ziyaret etti. Misafirimiz olan öğrenciler okulumuzda eğitim gören çocuklarla eğlenceli ve verimli zaman geçirirken, yanlarında getirdikleri hediyeleri de çocuklarımıza verdiler. Bu anlamlı katılımlarından dolayı Medeniyet Üniversitesi yönetimine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda ikincisi düzenlenen 'Özel Eğitimde Öz Bakım Becerileri' konulu seminer 10.12.2019 tarihinde okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Mehdi KAYITMAZ tarafından düzenlenmiştir. Seminerde özeL eğitimde öz bakım becerileri geliştirmek için neler yapılabilir?, Nelere dikkat edilmelidir? gibi konular konuşulmuş, seminer sonunda konu ile ilgili videolar izletilmiştir. Sunumlarından dolayı Özel Eğitim Öğretmenimiz Mehdi KAYITMAZ'a teşekkür ederiz.

Kas

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuzda 13 Kasım Çarşamba günü saat 09.30'da, 'İhmal-İstismar ve Mahremiyet Eğitimi' konulu veli semineri yapıldı. Seminerimize katılan velilerimize teşekkür ederiz.