Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacı bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmaktır. Bu amaçla okulumuzda farkındalık oluşturmak için pano hazırlandı ve sergilendi.

Ekm

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Olağan Toplantısı 31/10/2022 Pazartesi günü saat 10:30'da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılımı önemle rica olunur.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR...

May

Okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz velileri için, ilçemizdeki üç özel eğitim uygulama okullarının Psikolojik Danışmanları tarafından, 27 Mayıs Cuma günü saat 10.30'da Zoom uygulaması üzerinden seminer yapılacaktır. Konuşmacı öğretmenlerimize şimdiden teşekkür ederiz.

Ock

#TekTuşHayataDokunuş

Haz

*"KADES Projesi"* kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce *15 Haziran  2021 Salı günü Saat:18.00* de

Eğitimci Yazar *Seca Öztürk* tarafından *"İslamda Kadının Yeri"*  konulu öğretmen, veli ve öğrencilerimize yönelik çevrim içi bir söyleşi düzenlenecektir.

Söz konusu seminere, resmî / özel okul ve kurumlarımızdan gönüllü katılımcılarımız aşağıdaki zoom ID link ve şifresinden bağlantı adresine ulaşabilirler.

Meeting ID: *482 596 4314*

Passcode: *kadin*

Katılımcıların kullanılan erişim adresine okul /kurum adı ve ad soyadını belirterek giriş yapmaları gerekmektedir.

Program,*Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü YouTube* hesabından  eş zamanlı  takip edilebilecektir.

YouTube erişim adresi;

*https://www.youtube.com/c/KüçükçekmeceİlçeMilliEğitimMüdürlüğü*

Haz

Birey ve Aile İçin Aile Eğitimi Linki: https://www.youtube.com/watch?v=4cCpopVCJK0

Nis

İstanbul Veli Akademileri Eğitimlerinin beşincisini düzenlediğimiz seminerimiz Gül Anaokul ve Nasreddin Hoca İlkokulu işbirliğiyle, 12.04.2020 (Pazartesi) tarihinde saat 20.00'de Uzman Psikolojik Danışman Betül GÜZELOĞLU'nun konuşmacı olarak katılacağı, Zoom üzerinden yapılacak olan  'Aile İçi İletişim' konulu seminerimize bütün velilerimiz davetlidir.

Değerli Öğretmenlerimiz;

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında 01.04.2020 Perşembe günü saat 16.30'da sizlere yönelik olarak Tohum Otizm Vakfında görevli Psikolog Nehir MERİNOSLU tarafından 'Dünya Otizm Farkındalık Günü ve Otizm Nedir?' konulu çevrimiçi webinar yapılacaktır.

Katılımlarınızı rica ederiz.

ID: 482 596 4314

ŞİFRE: otizm

Değerli Velilerimiz;

Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında 30 Mart (bugün) 16.30'da sizlere yönelik olarak Tohum Otizm Vakfında görevli Psikolog Nehir MERİNOSLU tarafından 'Dünya Otizm Farkındalık Günü ve Otizm Nedir?' konulu çevrimiçi webinar yapılacaktır. Katılımlarınızı rica ederiz.

ID: 482 596 4314

ŞİFRE: otizm

Mrt

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü' belgesini aldı.

Müdür Yardımcılarımız Şahander ÇETİN ve İbrahim CEYLAN başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

01-05 Mart 2021 tarihli sınıf planlarına ana sayfadaki 'HAFTALIK PLANLAR' kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Ock

04-08.01.2021 TARİHLİ HAFTALIK SINIF PLANLARINA ANA SAYFADAKİ 'HAFTALIK PLANLAR' KATEGORİSİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.