YILDIRIM BEYAZIT ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

Adres
İSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD. YILDIRIM BEYAZIT ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Okul Öncesi Eğitim ve Özel eğitim alanında, özel eğitime ihtiyacı olan özel çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile onların, daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak ulusal ve uluslar arası düzeyde kaliteli eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuzda eğitim alan farklı özellikteki özel gereksinimli öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları ile tüm gelişim alanlarını desteklenmesi, toplumsal hayata katılımlarının sağlanması, eğitim kadromuzun mesleki gelişiminin sağlanması, ailelerin de bilgilendirilmesi ve eğitime katılmasıyla okul-aile işbirliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerimizi gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirerek bir üst eğitim kademesine hazırlanmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
OKULUMUZA 98S VE 79Y NUMARALI OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZDA TAŞIMALI EĞİTİM YAPILMAKTA OLUP ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ OLARAK SERVİS HİZMETİNDEN FAYDALANMAKTADIR.
İSTASYON MAH. KÖMÜRCÜ YOLU CAD. NO:48/1 KÜÇÜKÇEKMECE
20KM - 2KM